Om oss

loading...

FJELLSKRUBBEN är ett litet och personligt nystartat serviceföretag som verkar i hela Funäsfjällen
Vi förmedlar hyrestugor  i Funäsfjällen samt har en rad olika
städuppdrag såsom
Avresestäd,
Flyttstäd,
Hemstäd,
Byggstäd ,
Fönsterputs ,
Storstäd 
Tillsyn av stugor.
Hemstäd

Efter drygt 12 år som driftchef på Grönländaren vandrarhem har jag (Gabriella)  (september -19) tagit steget och startat mitt egna lilla serviceföretag.
Det absolut roligaste med mitt arbete, är variationen av  arbete ,samt alla fina hus man får se i jobbet men även möjligheten och förtroendet som det innebär
– att ta hand om dig som gäst

Min målsättning är att genom hög kvalitet, stort engagemang, kunskap ge dig den bästa servicen. Vi har en samarbetspartner SARAB som vi gör väldigt många jobb ihop med.
Under vintersäsongen kommer vi även att ha några  anställda som hjälper till vid avresestädningar och Hemstäd.

Vill du veta mer?
Ring eller maila mig gärna och boka en tid, jag vill gärna träffa dig och prata mer om arbetssätt och allt som rör vår service till dig som fastighetsägare.

Hört från kund

*Tack gode gud för städhjälp,det var så skönt att komma hem! skriv in vår adress i almenackan varje år innan jul /Julia*Hur ljuvligt var det inte att komma hem!!underbart och Tack för disktrasan/ Julia
 

*Gabriella/ fjellskrubben  är otroligt duktiga och effektiva anlitar henne/ som ofta gör hemstäd ! Hon är lyhörd snabb och ingenting är omöjligt , med ett leende tar hon sig an jobbet och med bravur !! Otroligt skön känsla att komma hem en fredags em med nyputsade fönster och ett hus som är städat grundligt !!!
Rekommenderar henne starkt !!
/ Julia Larsson

 

*Tusen tack så bra flyttstädning/ Anita


 

*Så fantastiskt att komma hem till ett så rent hus! Tusen Tack /Elin

*Tack för ett fantastiskt fint städ/Jessica