MYSK FJELLBY
MYSKVÄGEN 23                                         120kvm 8 bäddar                               bytesdag Lördag


Huset är alldeles nybyggt (dec 2019) och finns i Mysk Fjällby strax väster om Funäsdalen på väg mot Tänndalen och Hamra. Huset är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, wifi (fiber 100/100Mbit), bastu, kamin, diskmaskin, kyl och frys och TV (Smart-TV 50 tum)
 
Det finns 8 bäddar i fyra sovrum med följande planlösning:

Stor entréhall med gott om förvaring
Badrum 1 klinkergolv med toalett och tvättmaskin
Badrum 2 helkaklat med toalett och dusch
Relax helkaklad med dusch och bastu samt separat utgång till altan.

Stort modernt och välutrustat kök med köksö, diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, våffeljärn, brödrost
Rymlig mysig storstuga på c:a 40 kvm med ryggåstak på 5 meter, braskamin, matplats för 8 personer, soffgrupp och tv 50 tum
Sovrum 1 nedre plan med dubbelsäng
Sovrum 2 nedre plan med familjesäng underslaf 120 cm och överslaf 90 cm
Sovrum 3 övre plan/loft med dubbelsäng
Sovrum 4 övre plan/ loft med dubbelsäng alt kan ställas som två enkelsängar
 
Stor altan på över 60 kvm med utgång direkt från kök samt relax / bastu.
Dubbla uttag för motorvärmare.
 
Obligatorisk slutstädning (tillkommer utöver hyra 1250 kr om RUT-avdrag nyttjas)
 
Bytesdag: söndagar (eller eventuell annan veckodag efter överenskommelse)
 
Ring eller maila för mer information

Ifrån köket ser du Helags vita topp i fjärran flankerad av Skarsfjället och Mittåkläppen i förgrunden. I storstugan sjunker du ned i stor härlig soffa och genom panoramafönstren kan du blicka ut över Funäsdalsberget och byn eller bara njuta av en brasa. I relaxdelen kan du även se ut över Funäsdalen och ta dig direkt ut på altanen efter ett bastubad för att kyla av dig i snön eller sitta en stund och ”njuta” i däckstolarna. En stuga med skön lodgekänsla att njuta före och efter uteaktiviteter.
 
Ett stenkast bort finns elljusspår med anslutning till Nordic Skis fantastiska spårssystem med 300 km preparerade längdskidsspår.
 
För den alpine entusiasten finns gondolbanan som tar dig upp på Funäsdalsberget alternativt de alpina anläggningarna i Tänndalen och Hamra endast 10 minuters bilfärd bort. Inom en halvtimmas bilfärd finner du även Ramundbergets alpina system, om du inte innan dess valt att stanna i den klassiska orten Bruksvallarna för en kopp kaffe eller en längdskidtur. En kort promenad till busshållplatsen tar dig även skidbussen till dessa områden.

I Funäsfjällen finns 610 kilometer skoterleder, varav 150 kilometer går över högfjället i ett av Sveriges vackraste fjällområde. Du kommer lätt ut på dessa via anslutningsled strax intill stugan. Det finns ett flertal ställen att hyra skoter på i närområdet.

För lite längre utflykter hittar du ytterligare alpina anläggningar i Vemdalen, Lofsdalen och Fjätervålen endast 1,5 h bort eller varför inte ta en skidfri dag och besöka Myskoxarna i Tännäs (c:a 25 min) eller den mysiga norska kulturmärkta trästaden Röros (c:a 1 h) mitt i ett av UNESCO världsarv.
 

 

Priser & tillgänglighet

 v7 v8  18000 SEK + obligatorisk städ 1250 kr (inkluderat rutavdrag    

v9.      20.000 SEK +   obligatorisk städ 1250 kr (inkluderat rutavdrag              
     
v10 v11   14.000 SEK +
obligatorisk städ 1250 kr (inkluderat rutavdrag    

LEDIG     BOKAD


Rök & Husdjursfri

Bokningsansvarig
Gabriella Wall Granelid
Mobilnr: 070-975 16 83
gabriella@fjellskrubben.se