MYSKVÄGEN 22

MYSK FJELLBY
MYSKVÄGEN 22               115 kvm                   8 bäddar                       Bytesdag LÖRDAG


Ett smakfullt timmerhus i ladhusstil, på ca 115 kvm, belägen i Mysk Fjellby som ligger  mellan Funäsdalen och Tänndalen. Ett vackert stugområde med imponerande vidsträckt och hänförande utsikt mot Lill- och Storskarven och Funäsdalens by.

Huset uppfördes under år 2020 och har en öppen planlösning med flera umgängesytor och stora glaspartier som ger rymd och ljusinsläpp.
Total finns 8 bäddar fördelat på 4 sovrum, två på nedervåningen och två på loftet.

Huset har en rymlig hall med stengolv och gott om förvaring. Det stora vardagsrummet har en imponerande takhöjd med en centralt placerad kamin. Här finns även en stor matplats för upp till 8 sittande, samt stor soffa.

Hela nedervåningen har golvvärme.
I mitten av huset finns ett rymligt kök  med stora arbetsytor samt en ”köksö”. Från köksfönstret kan du se toppen av Helags. Köket är välutrustat med induktionshäll, ugn, stor kyl, separat frys, diskmaskin.

I kökets förlängning finner du en av umgängesytorna med 2 fåtöljer och stort ljusinsläpp med vidsträckt utsikt. I denna del ligger de två sovrummen på nedre plan. Det stora sovrummet har en dubbelsäng och praktisk förvaring, medan det mindre har en platsbyggd våningsäng (120 cm/80 cm.)

En trappa upp finner du 2 sovrum med dubbelsängar, en umgängesyta med soffa samt badrum.   Badrum på nedre plan har dusch, bastu samt separat toalett. Badrummet på loftet har dusch samt toalett.

- Wifi, TV (chrome-cast), kaffekokare, vattenkokare, våffeljärn, brödrost, gott om sällskapsspel. Det finns även spark, snowracer och pulka att tillgå.

 Flera längdskidspår passerar alldeles intill området. Kliv i skidorna utanför fartstun och i direkt anslutning till området finns elljusspår och härifrån nås Nordic Skis fantastiska spårssystem med över 300 km preparerade längdskidspår.   För utförsåkaren finns olika alternativ några minuters bilväg bort. Funäsdalsberget ligger närmast och näst efter det Tänndalen med traktens mest utbyggda liftsystem. Kan man tänka sig att åka lite längre har man tillgång till Funäsfjällens samtlig alpina system med över 120 nedfarter. En kort promenad från huset finns även skidbussens hållplats.
Läs mer på www.funasfjallen.se

Bytesdag: lördagar (eller eventuell annan veckodag efter överenskommelse)
Rök och husdjursfritt "men hund har vistats i huset" (för er som är allergiska)

Obligatorisk slutstädning tillkommer utöver hyra RUT-avdrag kan nyttjas

Priser & tillgänglighet


v1 v2 v3.                    18.000 SEK
v 5 v6 v7                    20.000 SEK
v8.                                22.000 SEK
v9                                 22.000 SEK
v10 v11                      18.000 SEK
v12 v13 v14              22.000 SEK
v15 v16 v17 v18           

Rök & Husdjursfri

                 

LEDIG     BOKAD


 

Bokningsansvarig
Gabriella Wall Granelid
Mobilnr: 070-975 16 83
gabriella@fjellskrubben.se